Netent Frans Roulette

Het online Netent Frans Roulette spel

Bij het Frans Roulette spel is het de bedoeling dat je voorspelt op welke van de 37 nummers het balletje in de cilinder zal terechtkomen. Als je het goed voorspelt hebt dan win je het bedrag wat wordt vermeld in de uitbetalingstabel. Je kunt een inzet of een combinatie van inzetten plaatsen, dit is afhankelijk van de tafel en van de limieten van het type inzet. Als er is ingezet en je hebt op draaien gedrukt begint de roulettecilinder te draaien.

Vervolgens landt de kogel op een willekeurig nummer. Op het inzetgebied van de tafel wordt een dolly geplaatst om aan te tonen welk nummer gewonnen heeft. Ook wordt het winnende nummer weergegeven op het mededelingenbord. Alle inzetten die niets hebben gewonnen worden verwijderd en de speler met het winnende nummer wordt uitbetaald. volgens de uitbetalingstabel.

Speelwijze van het Netent Frans Roulette spel

Het spelen van het Netent Frans roulette spel is heel erg eenvoudig. Je kiest een fichewaarde, kiest een of een combinatie van nummers waar je op wilt inzetten, draait de cilinder en wacht af of je een winnend nummer hebt voorspeld.

Het mededelingenbord bij het Netent Frans Roulette spel

De inhoud van het mededelingenbord is afhankelijk van de fase in het spel en hierop vind je de eerdere winnende nummers, het huidige winnende nummer en de roulette-statistieken. Als je wilt inzetten op warme of koude nummers kun je dit via het mededelingenbord doen. De eerdere winnende nummers geeft de geschiedenis weer van de vorige veertien winnende nummers op de tafel.

Het mededelingenbord in de inzetmodus geeft statistieken weer van alle roulette tafels in het online casino. Je ziet hierop de warme nummers, dat zijn de nummers die het meest gevallen zijn. De koude nummers, dat zijn de nummers die het minst gevallen zijn. De red/black/greennummers, hierop zie je hoe vaak in de laatste 500 rondes een rood, groen of zwart nummer is gevallen. En ook zie je de odd/even/0 nummers, dit geeft weer hoe vaak in de laatste 500 rondes er een even- oneven- of zero nummer is gevallen.

Inzetten en uitbetalen bij Netent Frans Roulette

Bij het Netent Frans roulette spel zijn er vele mogelijkheden om in te zetten. Je kunt op 1 nummer inzetten, dat heet straight. Je kunt op twee aangrenzende nummers inzetten, genaamd split. Je wint als de kogel op een van de twee nummers valt. Ook kun je three line inzetten, op een rij van drie nummers op een horizontale lijn maar ook op verschillende combinaties. Je wint als de kogel op een van de drie nummers valt. Dan is er nog de corner of square. Dit is inzetten op vier nummers in een vierkant. Je plaatst dan je fiche op de hoek waar de nummers bij elkaar komen. Je wint als de kogel op een van de vier nummers valt. Je kunt ook nog inzetten op twee aangrenzende straten, six-line. Je plaatst dan je fiche op de scheidingslijn tussen twee straten. Je wint als de kogel op een van de zes nummers valt.

Ook kun je nog inzetten op de vakken rondom de nummers op de tafel. Dit heet outside-inzetten. Hierbij kun je inzetten op alle twaalf nummers in een van de drie rijen. Je kunt inzetten op de twaalf nummers in drie opeenvolgende rijen, je kunt inzetten op de eerst achttien nummers of de laatste achttien nummers en je kunt nog inzetten op even of oneven nummers of op rood of zwart. Als laatste bestaan er nog de zogenaamde bordinzetten. Dit zijn speciale en unieke inzetten in dit Netent Frans roulette spel en deze komen beschikbaar als het mededelingenbord in de inzetmodus staat. Je kunt dan nog inzetten op de warme nummers en de koude nummers. Bij allebei is een minimale inzet van vier fiches vereist.
Het is afhankelijk van je inzet wat je winst is en wat je dus vervolgens uitbetaald krijgt

Het Netent Frans roulette spel automatisch spelen

Als het automatisch spelen is ingeschakeld kun je op auto klikken in het spelpaneel en vervolgens selecteer je het aantal rondes wat je automatisch wilt gaan spelen. Als deze rondes zijn gespeeld stopt het vanzelf. Om het automatisch spelen uit te schakelen klik je op stop. Als je automatisch wilt spelen kun je de volgende instellingen selecteren om het automatisch spelen te stoppen:

  • Bij elke winst
  • Als enkele winst wordt overschreden met
  • Als contant geld wordt verhoogd met
  • Als contant geld wordt verlaagd met

Door te klikken op de reset knop of het verwijderen van de selectie van het betreffende vakje kun je de specifieke voorwaarden voor automatisch spelen verwijderen.