Netent Europees Roulette

Doel van het Netent Europees Roulette spel

Het doel van het Netent Europees roulette spel is om te voorspellen in welke van de 37 genummerde vakjes het balletje zal vallen. Als je dit goed voorspeld win je het bedrag volgens de uitbetaling voor de winnende inzet. Alle spelers doen een inzet of een combinatie van inzetten. Zodra de spelers hun inzet hebben geplaatst en op Draaien hebben geklikt begint het roulettewiel te draaien.

Het balletje rolt in tegengestelde richting van de wielrotatie en draait rond om de wielrand om vervolgens in een willekeurig vakje te belanden. Op de tafel wordt op het inzetgebied een poppetje geplaatst om het winnende nummer aan te geven en dit winnende nummer wordt op het mededelingenbord weer gegeven. Alle inzetten die niet hebben gewonnen worden van tafel verwijderd. Als er een speler op een winnend nummer heeft ingezet dan betaalt het spel volgens de uitbetalingen voor de winnende inzet de winst aan de betreffende speler uit.

Hoe speel je Netent Europees Roulette

Het spelen van Netent Europees Roulette is erg eenvoudig. Je kiest een fichewaarde, plaatst je inzet, draait het wiel en wacht af om te kijken of je het goede nummer hebt voorspeld. Je kunt de gewenste fichewaarde selecteren door rechtsonder va het spelpaneel op een fiche te klikken. Vervolgens kun je je inzet of meerdere inzetten plaatsen op de tafel.

Het mededelingenbord bij het Netent Europees Roulette spel

De inhoud van het mededelingenbord varieert al naar gelang het stadium van het spel. Dit bord geeft de statistieken weer van de afgelopen 14 winnende nummers van de betreffende tafel. De rode nummers behoren tot de set roodgekleurde nummers, de gele nummers tot de set zwarte nummers en het groengekleurde nummer is de zero.

Het mededelingenbord in inzetmodus geeft de statistieken van alle online-roulette tafels weer. Hierop zie je de warme nummers, dit zijn de meest getrokken nummers, de koude nummers, dit zijn de minst getrokken nummers, de red/black/green nummers en de odd/even/zero nummers. Het mededelingenbord in de resultaatmodus geeft het nummer en de resultaten weer zodra de bal is gestopt.

Racebaan bij Netent Europees Roulette

Je kunt ook inzetten op de Netent Europees Roulette tafel via de burenprint. Deze burenprint is een kopie van de cilinder, dat wil zeggen dat de volgorde van de nummers gelijk is. De speciale inzetten hebben betrekking op de nummers die zich op de cilinder en de burenprint naast elkaar bevinden. Via de burenprint kun je de volgende inzetten doen: straight-inzetten en vijf speciale inzetten met inbegrip van neighbour-inzetten. Voor de neighbour-inzetten moet je de speciale spelinstelling inschakelen en de spreiding van de nummers aan beide kanten van het gekozen nummer instellen.

Inzetmogelijkheden bij het Netent Europees Roulette spel

Bij het Netent Europees Roulette spel kun je op veel veschillende mogelijkheden inzetten. Hier volgen in het kort een aantal inzetmogelijkheden. Voor een uitgebreide omschrijving kun je altijd terecht bij het desbetreffende casino. Je kunt binnen inzetten op de volgende manieren: Straight, dit is op een enkel nummer, inclusief de 0, Split, op twee aangrenzende nummers, Three line, op een rij van drie nummers, Corner, op vier nummers in een vierkant,Six line, op twee aangrenzende straten.

Ook kun je op de buitenste vakken inzetten, dit zijn de vakken rondom de nummers op de tafel. Je kunt dan op de volgende manieren inzetten: Left-Middle- en Right row, dit is inzetten op alle 12 nummers van een van de linker rij, de middelste rij of rechter rij, je kunt inzetten op de eerste 12, de tweede 12 of de derde 12 nummers, op de eerste 18 nummers of op de hoge 18 nummers, op rood of zwart, op even of oneven.

Vervolgens zijn er dan nog de mogelijkheden om in te zetten via paneel Speciale inzetten en Billboard inzetten. Als je wilt inzetten via paneel Speciale inzetten is er altijd een minimum inzet vereist van 4 tot 9 fiches en deze plaats je op vastgestelde nummers of combinaties van nummers. Bij het inzetten via Billboard heb je de keus om in te zetten op warme nummers die op het mededelingenbord worden weergegeven of op de koude nummers die op het mededelingenbord worden weergegeven.

Automatisch Netent Europees Roulette spelen

Als het automatisch spelen is ingeschakeld dan klik je op Auto in het spelpaneel en selecteer je het aantal ronden dat je automatisch wil gaan spelen.
Als de gekozen ronden zijn gespeeld dan wordt het spel niet langer automatisch gespeeld. Je klikt op Stop om het automatisch spelen uit te schakelen. Het automatisch spelen stopt als de huidige spelronde is afgelopen.